Loading...

Rezervišite Vaše vozilo na vreme

Pogledajte našu flotu vozila.

Rent-a-car podrazumeva iznajmljivanje vozila sa trajanjem do 30 dana. Na raspolaganju vam je veliki broj vozila različitih klasa renomiranih svetskih proizvođača. Sva vozila su sa kompletnom opremom i visokim nivoom komfora.

Zašto izabrati nas?

Kvalitetan odnos koji gajimo sa kupcima i partnerima izdvaja nas u odnosu na konkurenciju i stvara pozitivno poslovno okruženje. Svi naši klijenti nam podjednako važni, bilo veliki ili mali, tretiramo ih na isti način i odnosimo se prema njima s jednakom pažnjom i entuzijazmom.

Sva vozila su osigurana i sa asistencijom 24h. Prvi smo da Vam pomognemo u nevolji i obezbedimo zamensko vozilo na teritoriji cele Srbije i inostranstvu u najbržem mogućem roku. Sva vozila su pokrivena karticama AMSS tako da ste bezbedni u svakom trenutku kako u zemlji tako i inostranstvu. Ne naplaćujemo prelazak granice, zimske gume, dodatne km…

Ne bavimo se sitnim prevarama gde Vam uzimamo 5 eura po danu najma vozila, a zatim na dodatne usluge još 55 eura. Sve naše cene su po principu platite jednu cenu, sednete i vozite. Dečija sedišta, navigacije, lanci za sneg sve to dobijate gratis ukoliko vam zatreba. Dajemo lojaliti kartice gde kao u aviokompanijama skupljate vaše dane pa po određenom principu dobijate besplatne dane npr. platite 15 dana dva vozite gratis ili skupite 45 dana i 6 dana imate besplatan najam vozila.

Izbor je na vama a naš moto:

MORE FOR LESS

KRATKOROČNI NAJAM

Rent-a-car podrazumeva iznajmljivanje vozila sa trajanjem do 30 dana. Na raspolaganju vam je veliki broj vozila različitih klasa. Sva vozila su sa kompletnom opremom i visokim nivoom komfora.

Više

DUGOROČNI NAJAM

Najam podrazumeva korišćenje iznajmljenog vozila duže od mesec dana ( nekoliko meseci ili godina ). Pozovite nas da saznate više o uslovima koje dajemo u slučaju dugoročnog iznajmljivanja.

Više

DOOR TO DOOR

Za kompanije koje žele da se bave sopstvenim poslom i nemaju vremena za gubljenje vremena po raznoraznim servisima. Dolazimo po vaše vozilo i završavamo sve šta vam je potrebno pa čak i pranje.

Više

OPERATIVNI LIZING

NAJAM VOZILA SA VOZAČEM

TRANSFER PUTNIKA

DROP OFF

Preuzmite vozila na Aerodromu Beograd i ostavite ga bilo gde u Evropi…

Cenovnik